Je winkelwagen is momenteel leeg
Rook-slakkenhuis voor het koudroken van onder andere zalm, forel, kaas en worstjes
Naast dat koud roken een heerlijke smaak geeft aan uw gerecht, zorgt het ook voor een langere houdbaarheid. Dit in combinatie met droogzouten.
Koud roken werkt goed met vis, maar ook met boter, kaas en worst.
Vul de koud rook spiraal met rookmot en steek deze aan door een waxinelichtje in de houder te zetten. Wanneer het rookmot begint te smeulen haal je het waxinelichtje weg en zet je het rookspiraal in je BBQ op een indirecte wijze. Een vol bakje rookt ongeveer 8 tot 10 uur. De kolen (of andere brandstof) in je BBQ blijven uit tijdens het koud roken. Zorg voor voldoende zuurstof aan- en afvoer om bittere smaak te voorkomen.
Experimenteer met verschillende houtsoorten (Rooksteeneik, Sinaasappelboom, Olijfboom en Quebracho) voor mooie smaakcombinaties!
Items van productcarrousel